Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/24/d511842103/htdocs/HipicaIriscar/wp-content/plugins/types/library/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 643

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/24/d511842103/htdocs/HipicaIriscar/wp-content/plugins/types/library/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 660
Granja-Escola | Hípica Iriscar

IRISCAR ofereix als docents una oportunitat de treballar diverses competècies del curricul·lum a partir de l’interès i la motivació que desperten en els infants les vivències a la natura i el contacte directe amb els animals de granja, molt especialment amb els cavalls.

A més de les nostres instal·lacions i animals i de les activitats que es realitzen a la nostra hípica i granja, IRISCAR és una opció privilegiada per la seva ubicació. Als peus del Montseny, permet contextualitzar la visita en un entorn natural, històric i social molt característic del país repartit en diverses comarques i que ofereix àmplies possibilitats educatives.

D’altra banda, IRISCAR és envoltat de boscos d’Alzina, un ecosistema que ha sofert un retrocés al nostre país i que per a molts i moltes alumnes serà un nou paisatge.