Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/24/d511842103/htdocs/HipicaIriscar/wp-content/plugins/types/library/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 643

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/24/d511842103/htdocs/HipicaIriscar/wp-content/plugins/types/library/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 660
Què és la Doma Clàssica? | Hípica Iriscar

Què és la Doma Clàssica?

És una disciplina que consisteix en propiciar els moviments naturals del cavall amb harmonia, elegància i activitat,. El cavall a la seva vegada ha de ser àgil, elàstic i flexible, i ha d’estar atent a les ordres del genet, per a formar un equip perfecta.

LA PISTA

Tenim dos tipus de pista: una de 40×20 m i un altre de 60×20 m. Cada pista te unes lletres retolades al voltant de la pista. Aquestes lletres marquen els punts de referència per als exercicis i els moviments. La pista petita es fa servir per nivells més baixos d’ensinistrament.

DOMA CLASICA MAPA

Las lletres que es fan servir són, a partir del punt de entrada i capa la dreta, A-K-E-H-C-M-B-F. Las lletres també cialis pas cher marquen localitzacions amb el centre de la pista: Baixant des de la línea de centre, son D-X-G, amb X  al centre.